Greenilicious blev skabt i 2016 af tre gode århusianske venner og partnere – Steffen Juhl, Sif Orellana and Jonas Langhoff.

De tre stiftere har siden februar 2016 rejst rundt i verden, sammen og hver for sig, til bl.a. NYC, San Francisco, Los Angels, Boston, Paris, Rom, London, Berlin, Palma, Barcelona, Sydney, Melbourne og Reykjavik – for at søge inspiration og tage pulsen på de mest trendsættende økologiske og plantebaserede caféer og take-away koncepter og mødes med kokke, ernæringseksperter, madbloggere, kogebogsforfattere og andre kolleger indenfor branchen.

Den 3. februar 2017 slog de dørene op til deres første økologisk-baserede take-away butik-café i Danmark, Greenilicious, beliggende i Magasin i Aarhus med direkte udsigt til åen, der gennemstrømmer byen.

STEFFEN JUHL

Steffen Juhl er en selvlært kok og har altid haft entreprenørblod løbende i årerne. Hans stærke interesse i mad blev grundlagt i hans barndom og tiltog i styrke under hans studier på tandlægeskolen, under hvilke han udviklede en stærk passion for ernæring. Han erkendte, at det dybfølte engagement, han havde i mad, også omfattede madens vitale betydning for krop, sjæl og sind.

Udstyret med en god portion stædighed, nysgerrighed og gåpåmod, drev Steffens passion for mad og ernæring ham ind i madbranchen, hvor han bl.a. stiftede det kvalitetsbevidste cateringfirma MADabout. Han takkede desuden ja til jobbet som køkken- og drifschef på det økologiske spiseri i Aarhus, ‘Langhoff & Juul’, ejet af medstifter i 'Greenilicious', Jonas Langhoff.

Steffen er adm. direktør for Greenilicious ApS

Besøg Steffens IG-profil her.
SIF ORELLANA

Sif Orellana er forlægger, prisvindende forfatter, fotograf, foredragsholder, workshopudbyder og medstifter af 'Greenilicious'.

Hun er uddannet cand. mag. i litteraturhistorie og massekommunikation fra Aarhus Universitet suppleret af tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Derudover har Sif uddannet sig som yoga-instruktør og er pt. igang med en master i Positiv Psykologi.

Sif Orellana har arbejdet 12 år i kulturlivet i Danmark. I 2009 besluttede hun sig for at stifte sit eget forlag, Tinkerbell Books ApS, der sidenhen har udviklet sig til en velanset udgiver af kogebøger og bøger om livsstil, rejser og personlig ledelse.

Sif er bl.a. ansvarlig for bl.a. opskrifts- og konceptudvikling, kommunikation og indretning i Greenilicious.

Besøg Sifs IG-profil her.
JONAS LANGHOFF

Jonas er madentreprenør med en stærk interesse for økologisk og bæredygtig mad, i særdeleshed den type, der er dyrket og høstet i tæt afstand til det sted, hvor den tilberedes og serveres.

Han er stifter og ejer af det velansete økologiske spisested 'Langhoff & Juul', beliggende i det charmerende latinerkvarter i hjertet af Aarhus. Derudover er Jonas også medstifter af virksomheden, 'Postevand', der producerer postevand i bæredygtige kartoner- og nu er han altså også den stolte medstifter af 'Greenilicious'.

Jonas er ansvarlig for koncept- og forretningsstrategi, økonomi og afrapportering i Greenilicious.

Besøg Jonas' IG-profil her.