​De seneste år har givet os lysten til at vende tilbage til rødderne. Kaosset og uvisheden, som pandemien har bragt med sig, har både tvunget os til at mærke efter og givet os tiden til at finde ud af, hvad der er vigtigt, og hvor vi vil lægge vores fokus.

Så i stedet for at lave en typisk anno-2021-nytårsmenu, har vi i stedet valgt at tage udgangspunkt i de gamle klassikere og lave en moderne – men stadig nostalgisk – fortolkning af en rigtig retro nytårsaften; både toplækkert og helt back to basics.

En menu, som frembringer minder fra en nemmere tid, hvor lørdagene blev brugt foran den knitrende pejs med et godt glas rødvin, ungerne byggede korthus på gulvet, der kørte tysk fodbold i fjernsynet, og duften fra culottestegen i køkkenet bredte sig langsomt men sikkert gennem hele huset.

Så selvom intet er helt, som det plejer, håber vi stadig, at vi kan hjælpe jer med at få en fantastisk aften i selskab med jeres kære. En aften, hvor I kan have fokus på hinanden, nærværet og oplevelsen, i stedet for på maden – den klarer vi ❤️.

 

Vores nytårsmenu skal bestilles på welcome@greenilicious.dk med “Nytår” i emnefeltet senest d. 28. december og afhentes i Jægergårdsgade 34 på aftalt tidspunkt d. 31. december.

FORRET

REJECOCKTAIL SOM HAVLANDSKAB

håndpillede luksus-rejer på sandbund af sprødristede croutoner, salturt, mizuna, syrlig lemon curd, dehydrerede cherrytomater, frisk dild & hjemmerørt skaldyrsdressing.

Serveres med friskbagt surdejsbrød fra La Cabra & luftpisket smør.

HOVEDRET

DEN KLASSISKE MED BEARNAISE

Sous Vide Greater Ohama Roast med hjemmelavet bearnaise, pommes Anna med friske urter & parmesan, grillede babykarotter med trøffelsne, smørpocheret palmekål & sprød salat med æble, feta, honningristede pekannødder & frisk mynte.

DESSERT

CITRONFROMAGE ALA CHEESECAKE

citronfromage ala cheesecake med hvid chokolade, brændt marengs, krokant & “små eksplosioner”.

Pris per. person: 378,-

OPGRADÉR DIN NYTÅRSMENU

​15 gram Baerii LE CAVIAR (perfekt til 2 personer under dronningens nytårstale): 168,-

Kransekage per kuvert: 28,-

LAD OS STÅ FOR DEN PERFEKTE VINMENU