Det her år har i dén grad givet os lysten til at vende tilbage til rødderne. Kaosset og uvisheden, som pandemien har bragt med sig, har både tvunget os til at mærke efter og givet os tiden til at finde ud af, hvad der er vigtigt, og hvor vi vil lægge vores fokus.

Så i stedet for at lave en typisk anno 2020-nytårsmenu, har vi i stedet valgt at tage udgangspunkt i de gamle klassikere og lave en moderne men stadig nostalgisk fortolkning af en rigtig retro nytårsaften – både toplækkert og helt back to basics.

En menu, som frembringer minder fra en nemmere tid, hvor søndagene blev brugt foran den knitrende pejs med et godt glas rødvin, ungerne byggede korthus på gulvet, der kørte tysk fodbold i fjernsynet, og duften fra culottestegen i køkkenet bredte sig langsomt men sikkert gennem hele huset.

Så selvom intet er, som det plejer i år – og slet ikke nytårsaften – håber vi stadig, at vi kan hjælpe jer med at få en fantastisk aften i selskab med jeres kære, hvor I kan have fokus på hinanden, nærværet og oplevelsen, i stedet for på maden – den klarer vi. Maden er tilberedt og klar, I skal blot varme og anrette.

 

Bestil nytårsmenuen på welcome@greenilicious.dk
eller tlf. 30483898
Bestilles senest 28/12-2020 og afhentes i jægergårdsgade 34 d. 31. december

Nytårsmenu

FORRET
Rejecocktail som havlandskab med håndpillede luksus-rejer, sprødristede croutoner, salturt, mizuna, lemon curd, dehydrerede cherrytomater, frisk dild & hjemmerørt skaldyrsdressing. Serveres med friskbagt brød fra La Cabra og luftpisket smør.

MELLEMRET
​Champagne granité med frisk mynte og citron.

HOVEDRET
​Sous Vide Great Omaha Roast med hjemmelavet bearnaise, knuste kartofler med friske urter og parmesan, grillede babykarotter med trøffelsne, smørporcheret palmekål og salat med æble, feta, honningristede pekannødder og frisk mynte.

DESSERT
​Citronfromage ala cheesecake med hvid chokolade, brændt marengs, krokant og “små eksplosioner”.

 

375,- per kuvert

 

TILVALG

15 gram Baerii LE CAVIAR (velegnet til 2 personer): 168,-

Kransekage per kuvert: 28,-

Vegetarmenu

FORRET
Havlandskab med syltede bøgehatte, sprødristede croutoner, salturt, mizuna, lemon curd, dehydrerede cherrytomater, frisk dild & hjemmerørt skaldyrsdressing. Serveres med friskbagt brød fra La Cabra og luftpisket smør.

MELLEMRET
​Champagne granité med frisk mynte og citron.

HOVEDRET
​Mille-feuille af selleri og butternut squash med hjemmelavet bearnaise, knuste kartofler med friske urter og parmesan, grillede babykarotter med trøffelsne, smørporcheret palmekål og salat med æble, feta, honningristede pekannødder og frisk mynte.

DESSERT
​Citronfromage ala cheesecake med hvid chokolade, brændt marengs, krokant og “små eksplosioner”.

 

375,- per kuvert

 

TILVALG

15 gram Baerii LE CAVIAR (velegnet til 2 personer): 168,-

Kransekage per kuvert: 28,-