Sundhed og take-away går sjældent hånd i hånd – i Greenilicious ønsker vi at forene disse to universer. Det er vores mission at skabe en serie af sunde, økologisk-baserede kvalitetsprodukter lavet med omhu af kærlighed af vore dygtige kokke, og således gøre det nemmere og mere lettilgængeligt for mennesker at foretage sundere valg.

Balance er kodeordet
Efter vores mening handler god og sund mad først og fremmest om at vælge nogle gode råvarer. Så længe vi gør det, er vi stærke i troen på, at det meste mad kan optages i vores kost. Nogen dage har vi måske lyst til lidt tungere simreretter med saft og kraft, og andre dage foretrækker vi noget mere let og friskt. Så for os er en sund tilgang til mad at evne balancens kunst: At nyde en masse god og sund mad fuld af variation og gode råvarer – og så engang imellem at forkæle os selv med nogle lidt mere syndige lækkerier.

Pakket med smag
Mange mennesker oplever, at der mangler smag i det plantebaserede køkken. Faktisk har de en pointe! I vores optik bør velsmag og sundhed dog gå hånd i hånd, og det er derfor vores højeste prioritet til stadighed at udvikle velsmagende, sunde og delikate madprodukter.

Nye højder 
Vores mål med at skabe Greenilicious er at skabe en ny generation af sunde og smagfulde retter, måltider og snacks pakkede med grøntsager, urter, frø, kerner og kvalitetskød, og at vise, at det kan være en sand glæde for enhver at spise sundt, så længe der er tænkt masser af smag, æstetik og tekstur ind i retterne. Vores produkter er primært baserede på grøntsager og urter, men du har ofte mulighed for at tilvælge kød som en ekstra ingrediens.
Alle vore produkter er økologisk-baserede og fri for kunstige sødestoffer, farver, konserveringsmidler og GMO.